Deze geweldige industriële eettafel mag niet ontbreken in elk interieur. Door de verscheidenheid aan maten die je deze dining set zelf kunt maken is er altijd wel een dining set die aan jouw wensen voldoet. Deze industriële tafel kan je zelf maken met buizensteiger of stalen poten.

Je kunt deze stevige tafel met een constructietekeningen aanpassen aan de ruimte die je het in je woonkamer of keuken omdat hij in verschillende maten kan worden gemaakt. Door te kiezen tussen steigerhout of hardhout creëer je direct een stoere landelijke uitstraling.

Industriële eettafel heeft een breedte van 800 mm een hoogte van 800 mm en de lengte varieert van 1900 tot 2500 mm. Zo he je de keuze of je een grote of kleine industriële eettafel wilt maken. Constructietekeningen bevatten een handige lijst met tafelzagen en een lange lijst met materialen zodat u precies weet wat u nodig heeft. Uiteraard is deze bouwtekening ook voorzien van stap-voor-stap instructies en duidelijke uitleg.

Inhoud:
‌‌Bouwtekening met uitgebreide uitleg en zaaglijst

‌‌ Moeilijkheidsgraad: beginner

‌‌‌ Houtsoort: steiger hout en hardhout

‌‌‌ Klik op de rode knop voor meer informatie!

Meer informatie:
Zelf een industriële eettafel maken? Goed idee! Een degelijke eettafel maken is niet alleen erg leuk om te doen maar iedereen kan het nu met constructietekeningen van industriële eettafels. Je hoeft geen jarenlange ervaring met houtbewerking te heen of een klusjesman te zijn want met stap-voor-stap tekeningen voor een stevige eettafel gaat dit leuke doe-het-zelf project echt lukken.

Onlangs is de ontwikkeling van industriële platen in een stroomversnelling gekomen en dat is niet verwonderlijk. Combineer je de stevigheid van hout met bijvoorbeeld een mooie stalen of steigerbuis dan creëer je al snel een stevige tafel die je overal in huis kunt plaatsen.

Het voordeel van deze industriële houten tafels is dat ze in elk interieur passen. Of je nu een moderne of landelijke inrichting in huis het je eigen industriële eettafel creëren is altijd een goed idee. Naast dat je veel geld bespaart als je deze stoere industriële eettafel zelf maakt aan de hand van bouwtekeningen is het ook nog eens erg leuk om te maken.

bouwtekening douglas nodig

Er zijn natuurlijk een paar dingen waar je op moet letten als je je eigen eettafel wilt maken met een stalen onderstel maar met de tekening die je hieronder kunt downloaden weet je precies wat je moet doen en wat je kunt verwachten. wil. om zelf een stoere eettafel te maken.

DIY Stalen Frame Tafel
Stalen Frame Tafel Maken lijkt misschien een groot en moeilijk doe-het-zelf-project maar het hoeft uiteindelijk niet zo erg te zijn. Je moet van tevoren bepalen of je je eigen stalen tafelpoten wilt maken of dat je het wilt doen. Dit hangt natuurlijk volledig af van je vaardigheid in het solderen.

Lassen is een belangrijk onderdeel als je zelf een tafel met stalen onderstel wilt ouwen maar je kunt dit natuurlijk ook uitbesteden. Het stalen frame van een eettafel of eettafel moet sterk zijn en tegen een stootje kunnen dus het is belangrijk dat dit correct en correct gebeurt.

Bent u een lasser? Volg dan de stap-voor-stap en duidelijke instructies van de stalen onderstel tafel constructietekening en je zult zien dat jouw zelfgemaakte bijzondere tafel met stalen poten een echte eyecatcher wordt in de woonkamer. Zelf je tafel maken met een stalen onderstel scheelt je ook een hoop geld.

He je ooit gekeken naar de prijzen van industriële tafels of eettafels in grote meubelzaken en meubelstraten? U zult geschokt zijn dat deze prijzen zo hoog zijn. Met de industriële eettafel constructie tekeningen die je hieronder kunt downloaden bespaar je honderden euros en maak je het zelf een stuk leuker.

Doe-het-zelf industriële tafel van hout
Als je je eigen industriële tafel wilt maken van steigerhout zijn er veel houtsoorten die je kunt gebruiken om het tafelblad te maken. Het effect wordt natuurlijk mooier als je kiest voor een houtsoort die een stoere landelijke sfeer combineert met een trendy sfeer. Steigerhout is zeer geschikt als u uw eigen industriële tafel wilt maken van steigerbuizen.

tafel maken van douglas hout

Dit hout is makkelijk te verwerken en geeft je interieur meteen een sfeer van degelijkheid en kracht. Zelf een stevige tafel maken van steigerhout en steigerbuizen is niet alleen erg leuk maar iedereen kan het met constructietekeningen van steigerhouten tafels en in steigerbuizen.

De maat van deze stoere eettafel kun je natuurlijk zelf bepalen het hangt namelijk helemaal af van de grootte van de woonkamer die je het je het een kleine woonkamer en je het er altijd al een willen maken stevige eettafel? Alles is mogelijk. Zelf je eigen industriële tafel maken van steigerhout en steigerbuizen was nog nooit zo makkelijk en leuk.

Met realistische tekeningen van industriële eettafels weet je precies welke materialen je nodig het als je een eettafel wilt maken van steigerhout en steigerbuizen maar ook in alle grote maten en hoogtes body voor een stoere eettafel. landelijke mode? Kies er dan voor om je eigen industriële eettafel te maken met constructietekeningen. Wil je meteen aan de slag? Klik hier >>

houten eettafel maken

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.